Kolarikorjaus Jyväskylässä hoitaa huolella autopeltityöt

Jyväskylässä KS Autokiillon kolarikorjauksessa oiotaan pellit nopeasti ja laadukkaasti. Automaalaus ja kolarikorjaus tehdään samassa tilassa, joten pystymme helposti viimeistelemään maalauksella korjatun auton pinnan. Jos autosi on kärsinyt pienempiä vahinkoja, korjaamme nopeasti muoviosat ja paikkamaalauksessa auton maalipinnan. Tuulilasien vaihdot onnistuvat kauttamme alihankintana. 

Autopeltityöt joustavasti - kysy hinta-arvio!

Toteutamme autopeltityöt joustavasti ja antamamme hinta-arviot pitävät. Autopeltityöt sisältävät muun muassa lommojen oikomisen ja ruosteen poiston. Hoidamme myös pienemmät korjaukset. 

Erikoisosaamisena muoviosien korjaus ja maalaus

Muoviosien korjaus ja maalaus on erikoisosaamista, jota ei kaikilta löydy. Autoissa kuitenkin on nykyään hyvinkin paljon muovia ja kolarikorjauksessa hoidetaan myös näitä vaurioita melko usein. Usein muoviosat joudutaan vaihtamaan, mutta taitavan korjaajan käsissä paikkaus hoituu käden käänteessä. Ja jälki kestää. Viimeistelemme jäljen automaalauksella.

Varaa aika hinta-arvioon

Soita meille ja jutellaan lisää. Antamamme hinta-arviot pitävät ja korjaukset pyrimme tekemään mahdollisimman joustavasti asiakkaidemme aikataulujen mukaan. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa